matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Niewymierności
help:
Usuń niewymierność z mianownika wyrażenia 4:
√
2
3
√
3
23 lis 19:46
help:
proszę o pomoc
23 lis 19:46
Mila:
4
4
√
2
*
6
√
3
5
=
*
=
√
2
3
√
3
√
2
*
6
√
3
√
2
*
6
√
3
5
4*
√
2
*
6
√
3
5
=
2*3
23 lis 20:08