matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nazwa
rysiekkk:
moze mi ktos powiedziec jak to sie fachowo nazywa?
23 lis 16:19
rysiekkk:
wiem ze to "urywa" wszystko po przecinku tylko szukam prawidlowego okreslenia
23 lis 16:20
Godzio:
Podłoga
23 lis 16:20
rysiekkk:
chbya nie xd
23 lis 16:24
Mila:
albo entier
23 lis 16:38
5-latek:
dobry wieczor
Milu
Pozdrawiam Jednak dostałem ten zastrzyk
Rysiekkk albo zapiszsesz dokładnie z książki o co chodzi albo zapytaj prowadzącego
23 lis 16:43
5-latek:
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwik-4L386bJAhWGOxQKHVR9BIoQFggnMAA&url=https%3A%2F%2Fpl.wikipedia.org%2Fwiki%2FPod%25C5%2582oga_i_sufit&usg=AFQjCNFU-tDa1XlBXkhBle-lMl4TiUB8SQ
23 lis 16:56