matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asd
olekturbo:
Wyznacz wszystkie pary liczb spelniajacych rownanie 2x(x+y+1) + y
2
+1 = 0
22 lis 21:49
ICSP:
(x+1)
2
+ (y + x)
2
= 0 x = −1 y = 1
22 lis 21:51
olekturbo:
dzieki
22 lis 21:51