matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
zad:
Wykaz ze
√
√
6
+
√
6
+
√
14
+
√
21
=1+
√
3/2
+
√
7/2
3
√
5
√
2
+7
−
3
√
5
√
2
−7
=2
13 gru 12:48
zad:
3
√
√
5
+2
−
3
√
√
5
−2
=1
13 gru 12:49