Oblicz bok równoległoboku
Ola.: wysokości równoległoboku są równe 6 cm i 8cm. Pole tego rownolegloboku wynosi 60cm2. Jaką
długość ma krótszy bok tego równoległoboku? Proszę o pomoc...
13 gru 12:18
Ola.: Oblicz pola :
A. Trapezu : a=5, b=3
B. równoległoboku : a=4
C. Rombu : e=7
D. Trapezu : a=6, b=2
13 gru 12:21
Paula: wysokości równoległoboku są równe 6 cm i 8cm. Pole tego rownolegloboku wynosi 60cm2. Jaką
długość ma krótszy bok tego równoległoboku? Proszę o pomoc...
27 lis 18:07
Paula:
27 lis 18:10