Liniowa
Lolo: Narysuj wykres funkcji liniowej okreslonej wzorem
A) y=(x+1)/2
B) y =x/2+2/3
C y=pierwiastek z 2+2 wszystko przez 2.
Z obliczeniami i rysunkiem
22 lis 14:43
J:
| | 1 | | 1 | |
A) y = |
| x + |
| .. i rysuj |
| | 2 | | 2 | |
22 lis 14:44
Lolo: Narysuj
22 lis 14:44
Lolo: Narysujemy ktos
22 lis 14:45
5-latek: I jak chcesz zdac mature ?
22 lis 14:45
Lolo: Dobra nie rysuj
22 lis 14:46
Lolo: Pomoże ktoś
22 lis 15:20
Lolo: 

?
22 lis 15:27
5-latek: Najpierw skoncz jedno zadanie a potem bierz się za drugie
Teraz wychodzę i za chwile będę
22 lis 15:29