OBLICZ
max: dane są zdarzenia A,B⊂Ω takie że Pa=0 ,3 Pb=0,4 P a∪b=0,7 .oblicz prawdopodobieństwo zdarzeń
a.P a∩b b.P a\b
22 lis 13:35
Janek191:
Napisz to porządnie

Np. P( A) = 0,3 P( B) = 0,4 itd.
22 lis 13:36
EWA: dane są zdarzenia ,A,B⊂Ω takie że P(A)=0,03 P(B)=0,04 P(A∪B)=0,7 .oblicz prawdopodobieństwo
zdarzen
22 lis 14:25
Tadeusz:
... i wszystko jasne ...
22 lis 14:42
Tadeusz:
... przeczytaj choć minimum teorii ... może cokolwiek zostanie pod włosami i nie będziesz
wypisywał/wypisywała takich bredni
22 lis 14:44
Janek191:
Poczytaj po lewej stronie ( kolor niebieski) :
prawdopodobieństwo
22 lis 14:50