matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
macierze
Ola:
Dla jakich parametrów a,b∊R układ ma rozwiązania? x−2y−z=1 2x+y+az=2 bx+2y−z=0 3x−2y+z=1 Bardzo proszę o pomoc
22 lis 11:55
Ola:
22 lis 13:09
Ola:
proszę o pomoc
22 lis 17:06