matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czesc wspolna zbiorow
wjd:
Część wspólna zbiorów, które są dziedzinami funkcji f(x) =
√
x
3
+x
2
−6x
i g(x) =
√
x+1/9−x
2
, to:
22 lis 10:37
wjd:
x+1
g(x) =
(pod pierwiastkiem wszystko)
9−x
2
22 lis 10:38