rozwiąż równanie logarytmiczne
Olka: Rozwiąż równanie logarytmiczne:
log3−x 2(x2+2x−1)=2
21 lis 22:10
ZKS:
Gdzie jest problem?
21 lis 22:17
Olka: wyliczyć x
21 lis 22:32
Janek191:
Założenia :
2 = 2 log3 − x 3 − x = log3 − x (3 − x)2
21 lis 22:34
Eta:
@
ZKS ...

Wiesz już gdzie?
21 lis 22:34
Janek191:
Gdzie te założenia ?
21 lis 22:39
Olka: już sama rozwiązałam zadanie, wiec nie robcie sobie kłopotu
21 lis 22:43
Eta:

i tak trzymaj ! w nagrodę łap ........
21 lis 22:44
ZKS:
Niestety już widzę.
21 lis 22:44