matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
parabola
jozioxxx:
jaka jest zależność między wierzchołkiem paraboli, a jej miejscami zerowymi?
21 lis 21:05
sushi_gg6397228:
lezy po środku M.Z.
21 lis 21:06
Janek191:
x
1
+ x
2
p =
2
W =(p, q ) q = f(p)
21 lis 22:49