matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość bezwzględna
jozioxxx:
jakie będą dwa rozwiązania? | −p−20 | = 35
21 lis 19:09
Mila:
⇔ |p+20|=35⇔ p+20=35 lub p+20=−35 p=15 lub p=−55
21 lis 19:16
sushi_gg6397228:
a samemu nic a nic ?
21 lis 19:16