matematykaszkolna.pl
pomoce zaplace za zrobienie zadan: witam zaplace za zrobienie tych zadan przeleje na konto w banku 20zl wiecej nie dam na jutro potrzebne poniewaz ide do skoly (zaocznej) bardzo prosze o pomoc nie robicie tego za darmo prosze zrobic zadania najleiej na kartce i zrobic zdjecie albo zeskanowac wrzucic na jakis serwer rapidshare.com prosze spakowac te zdjecie razem z notatnikiem gdzie jest numer konta do wplaty na koniec prosze podac tutaj linka do sciagniecia zadan jak zobacze wszystkie zadania przelewam kase na konto (w notatniku) link http://public.bay.livefilestore.com/y1pjVGpqNBDBrlBFPTkBgz7a3VwvGvp6eS9di4yv9wqKYyoCSsFpJgzxZv4WsT_PZZ-pVfnzm8nVmJYS-LPrnkhnw/Untitled-1.jpg powodzenia
13 gru 00:23
Eta:
13 gru 00:27
onaa: hahaha
13 gru 00:29
Silwest: cos proste te zadania
13 gru 00:33
Eta: Taka fortuna ? ......może ? zespół ABBA ....... wypadnie nam po 5 zł emotka
13 gru 00:38
zaplace za zrobienie zadan: wiecej nie dam
13 gru 00:38
Eta: he,heemotka Ja wolę pomagać bezinteresownie .... za ładne ...
13 gru 00:41
AROB: Dobry dowcip emotka
13 gru 00:43
Mateusz: Nawet nie zwazając na to ze nie jest to 1 kwietnia
13 gru 00:44
zaplace za zrobienie zadan: pierwsze zadanie wiem jak zrobic 5 i 6 tak nie bardzo ale za kazde dobrze zrobione zaplace 4zl
13 gru 00:44
zaplace za zrobienie zadan: czyli jak beda zadanie 2 , 3 , 4 , 5 ,6 , 7 zaplace 24zl bo pierwsze wiem jak zrobic zagladne za godzine dla pierwszej osoby wplacam kase jak ma kompletne to 24zl i wyglada to dobrze prosze podeslac zdjecie jak to jest zrobione i spakowac z notatnikiem tam gdzie jest nr. konta najlepiej dac link z rapidshare
13 gru 00:49
Bogdan: Myślałem, że ten emotikon nigdy nie będzie musiał być zastosowany, ale nie ma w tym przypadku innego wyjścia. Odpowiedź na tę żenującą ofertę:
13 gru 00:50
zaplace za zrobienie zadan: jest to praca na matme ktora musze zrobic tak wiec powodzenia chyba ze nie chcecie kasy
13 gru 00:51
zaplace za zrobienie zadan: lepszy rydz niz nic
13 gru 00:52
Bogdan: Ubawiliśmy się, pora spać. Dobranoc
13 gru 01:11
AROB: Dość ubawu na dziś. Dobrej nocy ABBA , do jutra! emotka emotka
13 gru 01:13
Mateusz: Jakbys tak przejrzał bogate zasoby tej strony a zwłaszcza menu po lewej to bys je sam bez trudu zrobił i przy okazji czegos sie nauczył
13 gru 01:13
Mateusz: rowniez dobranoc wszystkim
13 gru 01:14
Eta: Miłych snów ...... (tylko nie o "fortunie" jaką odrzuciliśmy emotka
13 gru 01:15
zaplace za zrobienie zadan: cos kiepsko wam idzie myslalem ze dopalacz 24zl za 6zadan zacheci was widze ze nie bardzo tak jak mowilem co szkodzi robicie na kartce robicie zdjecie lub skan dolanczacie w notatniku nr konta bez danych bo nie potrzebne zeby przelew doszedl pakujecie to w winwar i wrzucacie na jakis serwer np rapidhare i dajecie linka tu w koncu za zaplata to lepiej niz zadarmo jak bym wiedzial jak to zrobic to bym uczestniczyl w mini konkursie
13 gru 01:16
zaplace za zrobienie zadan: minela godzinka zadanka powinny byc myslicie pewnie ze to sciema mozecie sie przekonac ze nie
13 gru 01:29
Basia: Poszukaj raczej korepetycji.
13 gru 04:27