Naszkicuj obszar ograniczony podanymi liniami :
Olseeen: Naszkicuj obszar ograniczony podanymi liniami :a) y=−1, y=2, x=−2, x=3 b) y=6x+x2 i oś OX
21 lis 17:24
Janek191:

a) y = − 1
y = − 2
x = − 2
x = 3
21 lis 19:53
Janek191:

b) y = 6 x + x
2
21 lis 19:55
Olseeen: A jak to obliczyc ?
21 lis 21:41
sushi_gg6397228:
ogarnij sie
podałeś polecenie " Naszkicuj obszar ograniczony podanymi liniami "
wiec taka dostałes odp
jak chcesz policzyć całki , itp to trzeba sie wysłowić
21 lis 21:48
?: y = 6 x + x2
dlaczego zamalowana jest tylko dolna czesc paraboli?
21 lis 21:56
Mila:
Bo parabola ograniczona osią OX.
21 lis 22:11
?: skad to wiadomo?
25 lis 19:28