matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pierwiastkowanie i potegowanie POMOCY !
Alicja:
5
16
*8+3*5
15
25
5
* 5
6
21 lis 11:44
J:
43*5
15
=
= ... ?
5
16
21 lis 11:57
Alicja:
a skad 43 ?
21 lis 11:58
J:
5
16
*8 + 3*5
15
= 8*5*5
15
+ 3*8
15
= 5
15
(40 + 3)
21 lis 12:00
Alicja:
dziękuje
21 lis 12:04