matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Aga:
10
log x
+ x
log x
=20
20 lis 16:31
Tadeusz:
x>0 x≠1 x+x
−log
x
10
=20 x+0,1=20 itd
20 lis 19:28
Tadeusz:
ale "poleciałem"
20 lis 19:38
Tadeusz:
oczywiście x+x
(log
x
10)
−1
=20
20 lis 19:45
J:
x = 10
20 lis 20:27