matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
macierze
Kasia:
Oblicz A B C i D:
0
−1
1
0
A*
=
2
3
0
1
B*
{5} =
1
−2
−1
0
C*
=
{1}
1
−1
1
0
D*
{2} =
{1}
20 lis 16:04
Kasia:
w B 5 powinna być pod 3 to samo w C i D
20 lis 16:04