matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
majkinek:
Pomoże ktoś pilne...
http://www.matematyka.pl/397443.htm
20 lis 01:39
Janek191:
h(x) = (f o g)(x) = f(g(x)) więc
4
4
π
h(x) = f (
x) = sin (
x) dla x ∊ [ 0,
]
π
π
2
π
h(x) = f ( 2) = − sin 2 + 2 dla x ∊ (
, π]
2
20 lis 01:54