matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy :(
Lelka:
Pomocy...
1
+ 2
1−x
= 1
2
x
−2
19 lis 19:39
Lelka:
Ma ktos pomysl?
19 lis 19:57
Janek191:
1
1
+ 2*
= 1
2
x
− 2
2
x
1
2
+
= 1
2
x
− 2
2
x
19 lis 19:59
Janek191:
Sprowadzić do wspólnego mianownika
19 lis 20:00
Lelka:
Dziekuje
19 lis 20:19