matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile tego będzie
maks:
spotkało się siedmiu kolegów z jednej klasy .ile nastąpi powitań jeśli każdy chłopiec wita się raz z każdym kolegą ?
19 lis 18:06
Janek191:
7*6
N =
= 21
2
19 lis 18:08
Eta:
n=7
n(n−1)
=....
2
19 lis 18:09