x | ||
cos4x= sin | ||
2 |
x | ||
cos(4x) = sin( | ) | |
2 |
π | x | |||
cos(4x) = cos( | − | ) | ||
2 | 2 |
π | x | |||
cos4x= cos | − | |||
2 | 2 |
π | x | |||
4x= | − | |||
2 | 2 |
π | π | |||
x= | + 2kπ V x= − | + 2kπ | ||
7 | 7 |
x | ||
cos4x=sin | ||
2 |
π | x | |||
cos4x=cos( | − | ) /: cos | ||
2 | 2 |
π | x | |||
4x= | − | /*2 | ||
2 | 2 |
π | ||
x= | ||
9 |
π | π | |||
x= | + 2kπ v x= − | + 2kπ | ||
9 | 9 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |