matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprawdź, czy prosta y=2x-3 przechodzi przez środek okręgu o rówaniu (x-1)^2 + (y
kitty:
Sprawdź, czy prosta y=2x−3 przechodzi przez środek okręgu o rówaniu (x−1)
2
+ (y+1)
2
= 6
18 lis 20:16
olekturbo:
S(1,−1) −1 = 2−3 −1 = −1 wniosek?
18 lis 20:17