matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby naturalne
alffaommega:
Wykaz ze podane liczby naleza do zbioru liczb naturalnych. k=(0,027)
−
1
3
−(−
1
5
)
−2
+625
3
4
− 3
−1
+6
0
, l=
3
2
√
0,(4),
m=
1
9+4
√
5
+
1
9−4
√
5
, n=
√
22+
√
475
2
+
√
22−
√
475
2
18 lis 12:12
Janek191:
3
3
4
3
2
l =
*
√
0,(4)
=
*
√
=
*
= 1
2
2
9
2
3
18 lis 12:14
Janek191:
1*( 9 − 4
√
5
) + 1*(9 +4
√
5
)
18
m =
=
= 18
( 9 + 4
√
5
)*(9 − 4
√
5
)
81 −16*5
18 lis 12:16
powrót do spisu zadań
α
β
γ
δ
π
Δ
Ω
∞
≤
≥
∊
⊂
∫
←
→
⇒
⇔
∑
≈
≠
inne
rysuję
Φ
ε
θ
λ
μ
ξ
ρ
ς
σ
φ
ω
η
ϰ
ϱ
∀
∃
∄
∅
∉
∍
∌
∏
⊂
⊄
⊆
⊃
⊅
⊇
≡
∟
∠
∡
∥
∬
∭
∮
∼
⊥
⋀
⋁
∩
∪
∧
∨
¬
±
ℂ
℃
℉
ℕ
ℙ
ℚ
ℛ
ℤ
ℯ
↑
↓
↔
↕
↖
↗
↘
↙
△
□
▭
▯
▱
◯
⬠
⬡
♀
♂
♠
♣
♥
♦
imię lub nick
zobacz podgląd
wpisz,
a otrzymasz
5^2
5
2
2^{10}
2
10
a_2
a
2
a_{25}
a
25
p{2}
√
2
p{81}
√
81
Kliknij po więcej przykładów
Twój nick