zvbior
malwina: wyznacz zbiory AΩVB, AUVB, A/B, B/A jesli
.A=(−1;5] [0;6)
18 lis 08:52
5-latek: Widzisz to tak jest
Jaki zapis taka odpowiedz
18 lis 10:14
malwina: wyznacz zbiory AΩB, AUB, A/B, B/A jesli
.A=(−1;5] [0;6)
sorki nie zauwazylam
18 lis 11:12
J:
a zbiór B, to jaki jest mniej więcej ?
18 lis 11:13
malwina: a=(−1;5] b=[0;6)
18 lis 11:20
J:
A∩B − to część wspólna ... zaznacz na osi te zbiory i poszukaj część wspólną
18 lis 11:25
malwina: 0;1;2;3;4;5 o to chodzi?
18 lis 11:26
J:

jaka jest część wspóna ?
18 lis 12:03
5-latek: Malwina . Pomino tego z eto internet to zbiory oznacza się dużymi literami a nie małymi
(post 11:20)
Poza tym co oznacza według Ciebie zapis AΩB ? bo ja np. nie wiem
18 lis 15:08