matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
ania:
wykaz ze log
2
3 * log
3
4 * log
4
5 * log
5
6 * log
6
7 * log
7
8 = 1
17 lis 20:54
Eta:
log3
log4
log5
log6
log7
log8
*
*
*
*
*
=
log2
log3
log4
log5
log6
log7
log8
=
=log
2
8=
3
log2
zatem taka równość, którą podałaś nie jest prawdziwa
17 lis 21:01