matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
NAszkicuj f(x) = U{|x|}{x}
Olcia:
|x|
NAszkicuj f(x) =
x
od jakiej funkcji wyjść i jak zrobić moduł na x jak są dwa x? Nie rozumiem
17 lis 19:24
J:
y =1 dla x > 0 y = − 1 dla x < 0
17 lis 19:27