matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bardzo proszę o szybką odpowiedź:)
Wiktoria:
Oblicz: a) log
2
8 + log
2
16 b) log
3
27 − log
3
1 c) log (log
2
1024)
17 lis 06:37
J:
sprawdzian ?
17 lis 08:06
5-latek:
No wiec a) = 3+4= policz b) = 3−0= policz c)= log10= ?
17 lis 08:28