matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Michał:
Oblicz:
1
=
81
log
4
9
Bardzo prosze o pomoc
15 lis 22:21
Aga1.:
wskazówka
log
81
4
log
81
4
log
4
9=
=
=2log
81
4=log
81
16
log
81
9
0,5
Dalej sam
16 lis 09:21
Qulka:
tylko ten wzór jest odwrotny..na górze z 9 na dole z 4
16 lis 13:02