matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
argumenty funcji
anonim:
2
Dla jakiego argumentu funkcje f(x) −
i g(x)=2x przyjmuja te sama wartosc
x
15 lis 20:44
Eta:
x≠0
2
=2x ⇔x
2
=1 ⇒.........
x
15 lis 20:45
anonim:
i co dalej Etna ^^ ?
15 lis 20:47