matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proste działanie (potęgowanie)
chmod:
Oblicz: (słownie: 3 i jedna trzecia do potęgi −3) (3
1
3
)
−3
=
15 lis 18:57
Eta:
10
3
3
(
)
−3
=
=.....
3
10
3
15 lis 19:10
chmod:
a skąd się wzięło
10
3
15 lis 19:17