π | π | |||
(sin | −icos | )12 | ||
6 | 6 |
π | π | π | π | π | π | |||||||
(sin( | − | )−icos( | − | ))12=cos(− | )+isin(− | ))12 | ||||||
2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 |
π | ||
Jak to możliwe, że cos( | −α)=cos(−α) | |
2 |
π | π | π | ||||
sin( | − | )=cos( | ) | |||
2 | 3 | 3 |
π | π | |||
cos( | )=cos(− | ) bo funkcja y=cos(x) jest funkcją parzystą | ||
3 | 3 |
π | π | |||
−sin( | )=sin(− | ) | ||
3 | 3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |