matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wrażenia wymierne, pomocy..
Ania :):
a) 5/a+3/3a= b) 6/4x−3x/2= c)2/m+m+1/m
2
= d) 3/x
2
− x−3/2=
12 lis 21:51
5-latek:
Zapisy sa niejasne Widzisz
Kliknij po więcej przykladow
? U;lamki pisz a pomocą dużej litry U a nie malej
12 lis 21:54