matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
xyz:
10
log
2
x
+ x
logx
= 20
12 lis 20:19
:):
10
logx*logx
=(10
logx
)
logx
=x
logx
12 lis 20:23
Eta:
2*x
logx
=20 /:2 ⇒ x
logx
=10 i tu ..
https://matematykaszkolna.pl/forum/305232.html
12 lis 20:26