matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przedstaw w postaci logarytmu pewniej liczby
monika:
2+log
2
27
3
prosze o rozwiazanie
odp: log
2
3
3
√
4
12 lis 19:56
monika:
pomooocyyy
!
12 lis 20:11
monika:
?
12 lis 20:21
Eta:
2
2
= log
2
x ⇒ x=2
2/3
=
3
√
2
2
=
3
√
4
to
= log
2
3
√
4
3
3
2
3log
2
3
L=
+
= log
2
3
√
4
+log
2
3= log
2
(3*
3
√
4
)
3
3
12 lis 20:24