matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz
kiepski z matmy:
Wyznacz A ∪ B, A ∩ B, A \ B zbiorów A= { 0,1,3,5,7,20 } B={ −3,−2,0,2,3,5,8 }
12 lis 12:15
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1059.html
12 lis 12:21
MICHAU:
A∪B = [−3 −2 0 1 2 3 5 7 8 20] A∩B = [0 3 5 ] A\B = [1 7 20]
12 lis 12:22
J:
12 lis 12:29