matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz: Prosze o szybka pomoc
Nipo:
Oblicz: Prosze o szybka pomoc. 25−[2*(1−3)
3
+2
3
:(−3)
2
= [(2−3)
2
+(−1)
5
]
2
= [4−(3
2
−2
3
)
4
]
2
= 6:(−3)
2
+(−2)
5
*(
1
3
)
3
= Prosze o pomoc
dziekuje.
11 lis 15:02