matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
przemek:
cos (−π/12) jak to zrobic
ile ta wartosc wynosi
9 lis 23:12
5-latek:
cos(−α)= cos α
9 lis 23:15
Godzio:
π
π
π
Oraz cos(
) = cos(
−
) = ... (wzór)
12
3
4
9 lis 23:21
5-latek:
Czesc
Godzio
Albo niech skorzysta z e wzoru polowkowego
9 lis 23:27
Godzio:
Hejo
9 lis 23:29