macierze
majdan:

Jak rozwiązać takie równanie macierzowe ? Znowu jest sytuacja, że wymagają czegoś czego nie
omówili..
9 lis 22:56
Qulka: policzyć odwrotną do tej z przodu i pomnożyć przez tą z tyłu
10 lis 09:17
5-latek: dzień dobry
Qulka 
Widzisz majdan tutaj Ci nie podyktują do zeszytu musisz tez uczyc się sam
Takie życie
10 lis 09:21
Qulka:
3A•X=B
A•X=1/3 • B
A−1•A•X=1/3 • A−1•B
X=1/3 • A−1•B
10 lis 09:21
Janek191:
Stawiają na samodzielność

Patrz: Krysicki − Analiza matematyczna w zadaniach cz. I s.146 − 151, 165 − 173
Jest w pdf.
10 lis 09:24
Qulka: fakt..studia są po to by się nauczyć SAMODZIELNIE uczyć
10 lis 09:25
5-latek: Witaj
Janek191 
Widzialem je na allegro chyba po 20zl za 2 części albo taniej
ja wole książki
10 lis 09:26
Janek191:
Cześć 5 − latek. Ja też wolę książki.
Pozdrawiam
10 lis 09:37