3
TMS: Ile to będzie (lnx)x ?
9 lis 22:47
bezendu:
Ale co ile będzie ?
9 lis 22:48
TMS: sory,
chodzi o pochodną
9 lis 22:52
zombi: Co to za zapis

napisz wyraźniej
9 lis 22:56
TMS: pochodna : (ln do potęgi x) i to wszystko do potęgi x
9 lis 22:58
taki_ja: a nie (ln x)x?
9 lis 23:10
TMS: oj przepraszam właśnie tak,.....
9 lis 23:12
taki_ja: =( ex ln( ln x) )'= ex ln( ln x) * ( x ln( ln x) )' = ...
9 lis 23:17
TMS: już analizuje, mógłbyś zobaczyć jeszcze jeden przykład który napisałem ?
9 lis 23:20
9 lis 23:20