Oblicz wartość pozostałych funkcji trygonometrycznych
Haj: Oblicz wartość pozostałych funkcji trygonometrycznych
| | √10 | | π | |
cos x = − |
| i x ∊ ( |
| ;π) |
| | 10 | | 2 | |
9 lis 20:16
sushi_gg6397228:
a samemu nic a nic ?
9 lis 20:18
Haj: już mam olśniło mnie

przepraszam za spam
9 lis 20:19
sushi_gg6397228:
zapisz odp
9 lis 20:21
Haj: | | √10 | | 3 | | √10 | | 6 | |
cosx= − |
| , sinx= |
| , ctgx= − |
| , tgx= − |
| |
| | 10 | | 5 | | 6 | | √10 | |
9 lis 20:27
sushi_gg6397228:
sin źle policzony
9 lis 20:29
9 lis 20:32
9 lis 20:35
9 lis 20:35
Haj: jesli nie to chyba się poddaje
9 lis 20:36
Haj: ah super jeszcze niewymierność, co ja robie na rozszerzeniu..
9 lis 20:36
sushi_gg6397228:
reszta OK
9 lis 20:36