matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
s
new:
zbadaj dla jakich wartosci parametru t istnieją 2 pierwiastki x1,x2 rownania 1 x
2
+ −−−x+t
2
=0 t x1=sinα x2=cosα αnalezy<0;π/2> wyznacz te wartosciα o ktorych mowa
11 gru 15:10
Godzio:
to są 2 oddzielne polecenia czy jedno ?
11 gru 16:07