pomocy
kacper: (x−4)(x+1)+4(x+2)=x2−3
9 lis 19:03
Janek191:
Wykonaj działania po lewej stronie i przenieś wszystko na jedną stronę.
9 lis 19:05
kacper: x2 −3
9 lis 19:08
Mila:
(x−4)(x+1)+4(x+2)=x2−3
x2+x−4x−4+4x+8=x2−3 /−x2, i redukcja
x+4=−3 /−4
x=−7
9 lis 19:22
5-latek: Dobry wieczor
Milu 
Pozdrawiam
Mam naderwane wiazadla w barku i zwolnienie do piątku .
W piątek do kontroli do chirurga
Gosciu już piszse chyba ze 4 razy to samo zadanie ale pod innym nickiem
Jak napisał to prosiłem żeby wymnozyl te pierwsze dwa nawiasy (bez odzewu
9 lis 19:32