matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log_5 0,04-u{1}{2}log_2_5 5*log_25 1
Pablo:
log
5
0,04−
1
2
log
2
5
5*log
2
5 1
9 lis 18:09
sushi_gg6397228:
jakiś pomysł
9 lis 18:11
5-latek:
4
1
=log
5
0,04 = log
5
= log
5
= licz dalej
100
25
9 lis 18:13
Janek191:
log
25
1 = 0 , bo 25
0
= 1
9 lis 18:22