matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Naszkicuj wykres funkcji f i g(x)=f(2-x).
Pain:
Naszkicuj wykres funkcji f i g(x)=f(2−x). a)f(x)=x−2
√
x
2
b)f(x)=||x|−2|
9 lis 17:25
Pain:
Jeszcze jeden: c c) f(x)=|
√
(x−1)
2
−3|
9 lis 17:35