matematykaszkolna.pl
Michals mnie perfidnie oszukał, prośba o konsekwencje dla M. Ricardo: Otóz podczas naszej gry (mojej z michalem) zaistaniała taka sytuacja: W końcowej fazie gry, połowe osób wywaliło w tym michalsa, dodałem mu czas, gdbym nie dodał przegrałby a ja i tak miałem przewage więc mogłem tak zrobić. Dalej było jeszcze śmieszniej, michals miał mało czasu, zaczął kropkować i nie zgadzał się na zakończenie meczu mimo iż obecałem mu dodać czas. Michals i tak się nie zgadzał. W pewnym momencie pewien gość zaproponował żebyśmy dodali sobie po 5min. więc dodałem mu to 5min. żeby nie czekać i nie kropkować. A ten dostrzegł, że miał 15 kropek przewagi i przez ten cały czas obkrążył mnie, mimo, że to ja miałem wygraną i jest na to dowód, bo na klonie dokończyłem gre z gościem. Podsumowując mogłem nie dodawać mu czasu gdy wywaliło go i długo nie wracał, później mogłem z nim zakropkowywać plansze wtedy by przegrał też. A, że mam dobre serce to dodałem mu ten czas a on to perfidnie przeciwko mnie wykorzystał. Jestem pewien, że on nie dodałby mi ani razu czasu w mojej sytuacji. Jest to dowód, że gracz michals gra nie fair i pownien ponieść jakieś konsekwecje wreszcie, bo nie zdarza się to pierwszy raz.
8 lis 23:33