matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potęgi
burning:
Która z licz m i n jest większa, jeśli: m= 4
12
−9
6
, n = 2
12
+ 3
6
Pomógłby ktoś? :X
8 lis 23:11
Qulka:
4
12
−9
6
=(2
12
−3
6
)(2
12
+3
6
) więc ta pierwsza
8 lis 23:16