matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy!
Gackt:
Narysuj na płaszczyźnie zespolonej...
4−i
5π
z*i
4π
1) E={z∊C : Re[
]≥1 i
≤arg[
]≤
} .....z=x+iy
−x + iy
6
i−1
3
z+i
π
2)G={z∊C : arg[
]=
}
z−i
2
Ktoś pomoże? Chociaż rozpisać...
undefined
8 lis 22:32