matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie
pomocy:
6
x
−
5
* 36
x
+
3
=36
8 lis 22:10
Mila:
6
x−5
*(6
2
)
x+3
=6
2
6
x−5+2x+6
=6
2
6
3x+1
=6
2
3x+1=2 3x=1
1
x=
3
8 lis 22:14
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/304652.html
8 lis 22:14
pomocy:
dzieki
8 lis 22:16