matematykaszkolna.pl
Zlot 2014 :) Serek: Jak tam ludzie, bedzie coś emotka?
8 lis 19:51
Grzesiek2f: Haha, właśnie z wymyśleniem tego posta czekałeś cały dzień? O ile mam aktualne informacje, to Redwine nam się zaoferowała zrobić w jakiejś leśniczówce pod Łodzią, zobaczymy czy się z tego wywiąże tak jak obiecała emotka
8 lis 19:52
Kubusio: Jakby co mogę podać namiary na miejscówkę z zeszłego roku emotka
8 lis 19:53
kaczor: potwierdzam słowa Grzeska. Jak dla mnie zlot moze się odbyć w tym samym miejscu.. Ale pytanie brzmi kiedy?
8 lis 19:53
kaczor: "Haha, właśnie z wymyśleniem tego posta czekałeś cały dzień? O ile mam aktualne informacje, to Redwine nam się zaoferowała zrobić w jakiejś leśniczówce pod Łodzią, zobaczymy czy się z tego wywiąże tak jak obiecała emotka" Chciałem się rozpisac itp, ale mowiles ze Redi ogarnia, wiec sie wstrzymałem
8 lis 19:55
Grzesiek2f: W ogóle są jacyś chętni aby w kwietniu się spotkać? Z racji tego, ze święta mamy 20 kwietnia, to proponuję wstępnie ustalić już jakiś termin. Narzucają mi się dwa terminy − albo 12, albo 26 kwietnia, a jeśli byłoby za mało ludzi to trzeba będzie tradycję przenieść na maj. Ja osobiście proponuję 12 kwietnia. Piszcie proszę kto jest chętny i na jaki termin, Natalia już miejscówkę ogarnia
8 lis 19:55
kubusio: Kiedy zlot będzie to mi w sumie obojętne emotka Postaram się być.
8 lis 19:57