matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pierwiastk
Amator:
48
√
1488
=
√
2304*1488
=
√
3428352
Tak To ma być ?
7 lis 13:38
Amator:
Sprawdziłby ktoś ?
7 lis 13:39
sushi_gg6397228:
a moze w druga strone ?
7 lis 21:58
bezendu:
48
√
1488
=48*4
√
93
=192
√
93
7 lis 22:01